Un any en blanc

Sí, al mirar la llista de publicació he vist que la que precedeix aquesta és precisament la del Nadal de l'any passat. No és cap sorpresa perquè durant aquest any no he escrit res. La veritat és que sí tenia moltes coses a dir però poques ganes de dir-les.

Trash Mountain (Sunday Observer - Sri Lanka)

Ha estat un any complicat, amb forces canvis i no tots massa positius. Això no em comportaria massa problema normalment: replanteges objectius, terminis, accions, nous camins... però el context general no ajuda. L'estupidesa humana m'ha superat.

No soc algú positiu o optimista, soc possibilista i sempre em preparo pel pitjor resultat possible. Per molt que diguin sempre és més senzill de gestionar una sorpresa positiva que una de negativa. M'equivoco com tothom, en realitat més, sent aquesta potser l'única qualitat que em defineix. Però si algú tant curt com jo, veu que només fem com els hamsters, donar vols en una roda eterna sense sortir d'on som, no és possible que els genis que piloten la societat NO. Segurament estic equivocat i aquest és el millor dels mons possibles i no cal moure'ns d'on som. Tanmateix mires els indicadors dels instruments d'aquesta nau que és la nostra societat que indiquen que ja toquem la caiguda en barrena. Paraules buides, compromisos incomplerts, accions contraries al que es predica i repetició de "solucions" que ja fallaven anteriorment.


El canvi és inevitable. Per molt que es digui que la història és cíclica, en realitat no ho és. El que veiem repetir és el resultat d'anar a cercar la pedra on estavellar-nos cada vegada. No tot és possible de ser canviat per nosaltres però si tenim clar l'objectiu i lluitem en la direcció contraria a la pedra del destí, potser tenim alguna possibilitat que el canvi ens sigui lleu.


Avui estic davant d'un full intentant desitjar unes felices festes i un millor any que entra. Venen temps difícils i només puc desitjar 


Molta sort pels temps que venen



Be aquesta vegada no adjunto nadala, si no una cançó del Justin Timberlake, no te res a veure amb l'exposat a dalt però és alegre (per contrastar)


Tranquils no va de STARS WARS

Comentaris

  1. Si, es cert tot el que dius, potser nosaltres ja no hu veurem, o potser si, no se ????? , lo que es cert es que en un curt plaç de temps, l'humanitat ha destruit els recursos del planeta, cosa que no habia passat en millions d'anys.
    Tampoc veig que l'humanitat pugui fer marxa enrere, i llastimosament nomes queda una solucio, per poder posar freno a tots els problemas que tenim actualment.

    Salud Robert

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Era atòmica

Cicles Solar cicles vitals

Turisme, Il·lusió Global