Nadal Gris

Degut a un seguit de circumstancies desafortunades, la veritat, moltes ganes de fer una felicitació no tenia. Si això hi sumem que aquestes festes no són precisament sant de la meva devoció, cada vegada que em posava davant del “full en blanc” (val tot ho escric amb ordinador, però queda malament editor en blanc) qui es quedava literalment en blanc era jo. 

Tanmateix he fet una petita revisió de que volen dir aquestes festes, eliminant les connotacions religioses. Aquestes festes són un punt i final de l’any, un balança dels encerts i fracassos que hem collitat; al mateix temps donem l’entrada a un nou any amb il·lusió pels dies que ens venen. Per fer-ho tornem a la família, cercant l’origen perquè aquest ens doni forces, encara que als cinc minuts pensis: “si us plau, que algú em tregui d’aquí”.

Necessitem aquesta fita per confirmar on som quin rumb tenen les nostres vides (encara que aquest rumb per a molts en aquests temps sigui la deriva). Així que us desitjo:

Un Bon retrobament amb l’origen (Bon Nadal) i un millor any 2015

Adjunto així com a postal una presentació,  que en aquests moments és tant desconeguda per mi com per vosaltres (és a dir encara l’he de començar) que he titulat: Nadal Gris  i crec que el nom dona una idea de que anirà (Tranquils dura tres minuts)



També us adjunto el pla B, una nadala dels Walk Off The Earth, no te res d’especial senzillament és una nadala, però ha estat de les que he escoltat avui la que més m’ha agradat.


Doncs bones festes a tothom i que tanmateix la situació global és prou dolenta, encara queda un recorregut per que sigui desastrosa, y amb un poc de sort el 2015 sigui un millor any.


(No te res a veure amb el Nadal però rima amb sort)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Era atòmica

Cicles Solar cicles vitals

Turisme, Il·lusió Global