All I want for Christmas is you (Nadal 2017)

Una de les tortures més esteses en aquestes dates són les nadales al carrer. Cal dir que jo he cantat moltes nadales, n’hi ha de molt boniques, de molt bones, de molt alegres i de totalment prescindibles; però en general no tinc una animadversió vers a elles. Em refereixo òbviament a aquest intent qüestionable d’alegrar les vendes nadalenques gràcies a passar de forma seqüencial CDs amb nadales de qüestionable gust o versions de cançons famoses en general  que van del kitsch al cutre salsitxero; executades sense cap criteri per uns altaveus (més aviat megàfons) cremats; quelcom que jo he batejat amb el simpàtic nom de “nyic-nyic-nyic”.


Com el Nadal és una època procliu per comprar la versió definitiva de qualsevol nadala clàssica o l’últim hit nadalenc de l’estrella de roc del moment; molta gent que viu de la música ha caigut en la temptació de gravar el seu disc de nadales. Un dels casos més espectaculars és el de Bin Crosby, el qual va gravar una versió de “Silent Night” (Santa Nit – ho he posat en anglès perquè la versió era en anglès, però com tots sabem la cançó és alemanya Stille Nacht) amb una cara B que tenia una nadala composada per Irving Berlin anomenada “White Christmas”  del qual es varen vendre 100 milions de discos (això supera el disc d’Urani, més aviat seria de Kryptonita). White Christmas va ser considerada la nadala més popular del món fins l’arribada de “Last Christmas” de George Michael la qual va ser desbancada, més o menys, d’aquesta categoria per “All I want for Christmas is you” de Mariah Carey (la nadala moderna ho porta ser poc original en el nom).



A pesar de la correcció política i la pressió comercial, el nadal és el temps en que tornem a la infantesa i recordem la gent que ens importa. Potser els sopars i dinars es prenen com una prova de resistència del nostres pàncrees i hemorroides, tanmateix el que realment importa és estar plegats. La vida ens allunya uns dels altres de vegades en camins que mai més tornaran a creuar-se, tanmateix no impedeix el contacte i demostrar que el vincle que es fa forjar fa temps encara existeix. En definitiva el millor regal de nadal és ser-hi, no per obligació si no per amor als qui t’enyoren.


Us preguntareu de què anava el rotllo dels dos primers paràgrafs. La qüestió és ven senzilla aquestes nadales (sobretot les dues últimes)no parlen de Betlem, ni el nen Jesús, ni cap altre icona clàssica nadalenca; si no de les persones que hi són o no. Potser per això han esdevingut tant populars.


Podria posar a la Mariah Carey o el Jeorge Michael com a vídeo (Bin Crosby no que encara m’envien correus per haver usat White Christmes en la postal del 2014) però encara ho faré més pastós (però que lliga amb el que dic a dalt, visca Frozen!!)




Moltes felicitats a tothom i que el 2018 sigui un millor any

Muchas Felicidades a todos y que el 2018 sea un mejor año

Much happiness for everyone and the 2018 will be a better year




Adjunto altres posts de Nadal els quals em varen sortir més be







Comentaris

  1. --hola amics, si us agrada llegir llibres en format digital i pdf, vaig descobrir una web, es diu vk.com. nomes cal registrarte, i de forma molt amena en menys d'un minut (si et registres mitjançant facebook). podràs descarregar: La Vanguardia, El Periodico, (del mateix dia) . Aquesta web Vk.com s'actualitza cada poques hores. Ara fa 10 hores han penjat varies revistes del -Scientific American- edició en castellà.
    També he trobat en aquesta Xarxa social, les revistes, Muy interesante de 2018, en format paper digital pur, calitat 100% original.

    gràcies Sr. Robert per deixar-nos publicar en aquest genial blog.

    ResponElimina
  2. --pels amants de la literatura cientifica en anglès, per persones de nivell alt/molt alt. O col-leccionistes de llibres digitals que mai hauries imaginat que es podien descarregar gratuitament, us reconamo una BIBLIOTECA ONLINE, es diu b-ok.org ..... aqui pots buscar el llibre per titol, o per temes (una mica mes complicat). Una pista: si poses per exemple: Biology 2017 ,....es llistaràn centenars o decenes de publicacions del 2017. Hi ha tonelades de "Proceedings" o publicacions de Simposiums, Conferencies Internacionals amb treballs del més alt nivell.

    ResponElimina
  3. per ultim, pels amants de la lectura en la seva tablet o dispositiu mòvil, una WEB de llibres actualitzadissima. Es diu LECTULANDIA.COM .... i si entreu la paraula Apple (per exemple) podreu veure les ultimes biografies de Steve Jobs del 2016,2017. Realment ja no cal consumir llibres de paper. Vaig anar al Abacus i em van interessar certs llibres,...quina va ser la meva sorpresa en descobri que alguns d'aquests es podien descarregar a Lectulandia .

    Una pista: per conseguir fer-te amb el llibre que hagis triat, No cliquis !!!!!! el recuadre verd fosforescent. al contrari...... espera uns 20 segons , i apareixerà un cuadrat blau fosc petit de descàrrrega, aquesta es la forma de evitar la publicitat agresiva

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Era atòmica

Cicles Solar cicles vitals

Turisme, Il·lusió Global